Kickoff

Frontalkrock för Fjellström

Publicerad 2006-09-24 16:12:58 i Fotboll,

Oj oj oj Jens Fjellström. I somras flyttade Canal+-experten ner till Italien. I dag levererade han i Supersöndag, kanske det mest smärtsamma tv-reportaget sedan SVT:s Katarina Hultling började göra hemma hos-reportage i Sportspegeln.

Med fyra stora röda koner och två små gula framför ett knattemål på en tom träningsplan försökte Jens förklara italienska backars storhet: Omkörningen. Efter den svårsmälta inledningen hamnade vi snabbt på de italienska vägarna där Fjellström försökte demonstrera sin teori. Först genom att berätta en formel 1-liknelse om aggressiva omkörningar, sedan genom att  visa personbilar köra om i max 50 km/h. Jävlar vad likt det var.

Är detta vad vi kan förvänta oss i fotbollspedagogik sedan Rit-Ola blev sportchef får jag nog hålla till godo med text-tv i pauserna i fortsättningen.

Och Canal+ tjänar nog på att skicka en inslagskunnig kille eller tjej till Italien för att hjälpa Jens från en rejäl frontalkrock i tv.

Pinsamt var ordet.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2006-09-24 22:08:44

Inget kan vara smärtsammare än Katarina Hultling, möjligtvis en pungspark. Men jag är tveksam.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Jonsson

Sportreporter och fotbollskrönikör för Kvällsposten/Expressen. Tidigare mångårig sportreporter med fotbollsansvar på Sundsvalls Tidning. Jag har bevakat A-landslaget och Allsvenskan/Superettan i många år. Jag har även arbetat på Sportbladet och Smålandsposten, samt bott och studerat i Milano, Italien i nästan ett år. Skriver här initierat om fotboll och tennis. Följ mig även på twitter: Frejon81.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela