Kickoff

IFK och nya krokben

Publicerad 2006-09-18 21:13:09 i Allsvenskan,

Örgryte slog IFK Göteborg med 3-2 för bara några minuter sedan. Extremt viktigt för ÖIS som vann med 3-2 trots att de bara hade fyra skott på mål (?!). Men var det verkligen så överraskande? IFK Göteborg har haft guldvittring de senaste säsongerna, men lyckas alltid sätta krokben för sig själva med dåliga resultat mot de sämsta lagen. Devisen bäst mot de bästa och sämst mot de sämsta kommer inte ge någon guldpytt på Kamratgården i år heller.

Själv står jag fast vid mitt tips från i mars. Elfsborg vinner.
Jag kan nämligen aldrig tänka mig att serieledande AIK, utan egentligen vare sig spel eller spets, ska vinna. Det hade varit ett enormt underbetyg för Allsvenskan och de får vi nog av när vi kvalar till Europaspel under hösten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Jonsson

Sportreporter och fotbollskrönikör för Kvällsposten/Expressen. Tidigare mångårig sportreporter med fotbollsansvar på Sundsvalls Tidning. Jag har bevakat A-landslaget och Allsvenskan/Superettan i många år. Jag har även arbetat på Sportbladet och Smålandsposten, samt bott och studerat i Milano, Italien i nästan ett år. Skriver här initierat om fotboll och tennis. Följ mig även på twitter: Frejon81.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela