Kickoff

Lundin avgår

Publicerad 2006-09-21 12:19:29 i Allsvenskan,

Vi har redan sett Zoran Lukic och Arne Erlandsen få gå. Direkt efter storförlusten hemma mot Elfsborg (1-4) i går kväll blev Stefan Lundin nummer tre av årets allsvenska tränare att lämna sitt tränarjobb. Och det var ett väntat beslut. Häcken har radat upp förluster på sistone och nu har till och med spelarna börjat klaga i media. Det enda förvånande i det hela var väl egentligen att Lundin hann före styrelsen och sportchefen Carl Fhager med beslutet.

Nu återstår det att se hur många matcher till som Lars Jacobsson har fortsatt förtroende i jumbon Öster. Förlust i kväll mot Örgryte och det ser nästan kört ut för smålänningarna. Fansen har redan krävt Jacobssons avgång, när gör styrelsen det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Jonsson

Sportreporter och fotbollskrönikör för Kvällsposten/Expressen. Tidigare mångårig sportreporter med fotbollsansvar på Sundsvalls Tidning. Jag har bevakat A-landslaget och Allsvenskan/Superettan i många år. Jag har även arbetat på Sportbladet och Smålandsposten, samt bott och studerat i Milano, Italien i nästan ett år. Skriver här initierat om fotboll och tennis. Följ mig även på twitter: Frejon81.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela