Kickoff

Snacket igång inför italienska supermötet

Publicerad 2006-09-19 18:17:27 i Fotboll,

Tisdag, dagen innan supermötet mellan tronpretendenterna Inter och Roma, och snacket är i full gång. Nu hävdar Inters pressade tränare Roberto Mancini, som jag träffade för många år sen i Varberg, att den senaste tidens kritik är en konspiration för att förstöra för Inter.
- De blåste upp oss som favoriter redan när vi fick förra säsongens scudetto bara för att kunna sätta press och kritisera oss. Nu är det viktigt att klubben, fansen och laget inte går i den fällan, säger Mancini enligt Channel4.

Samtidigt säger Romas chilenske mittfältssnidare David Pizarro, i fjol i just Inter, att hans forna klubb får vänja sig vid att Roma är i toppen.
- Vi har allt som krävs för att vara i topp på serien, säger Pizarro till Romas klubb-tv.

Upplagt för en het drabbning i morgon kväll på Olimpico alltså. Missa den inte!
Själv tror jag att Roma vinner med 2-1 och att Zlatan gör mål igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Jonsson

Sportreporter och fotbollskrönikör för Kvällsposten/Expressen. Tidigare mångårig sportreporter med fotbollsansvar på Sundsvalls Tidning. Jag har bevakat A-landslaget och Allsvenskan/Superettan i många år. Jag har även arbetat på Sportbladet och Smålandsposten, samt bott och studerat i Milano, Italien i nästan ett år. Skriver här initierat om fotboll och tennis. Följ mig även på twitter: Frejon81.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela